Inghetata - Gelato

de ana in Dulciuri, 1 Iun 2010 | 6383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • 4 galbenusuri
  • 2 esente de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata - Gelato:

Laptele se aduce la punctul de fierbere ,timp in care frecam galbenusurile cu zaharul pana devin albicioase.Treptat incorporam laptele fierbinte in galbenusuri ,apoi le fierbem la bain marie pana capata consitenta unei smantani.

O congelam pentru 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata - Gelato" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

nadina73 1

01.06.2010, 22:31

ana nu vad nici o bezea unde sant?le-ai mancat si nu le-ai pozat?

nadina73 1

01.06.2010, 22:31

ana is pe z¡faza nu ma culca pana nu manc bezele de la tine..........astept sa nu ma faci sa ma culc flamanda

ana 1

02.06.2010, 08:57

Nadina sper ca nu m-ai asteptat pana in dimineata aceasta ,eram foarte obosita si nu am avut timp

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inghetata mascarpone